Om Zimpel+

Produkterne fra Zimpel+ er udviklet og produceret i Danmark, og forhandles udelukkende i Rema1000's butikker. Serien af kosttilskud er målrettet mennesker, som ønsker at leve et sundt og aktivt liv ... hele livet!

Vi lever et liv hvor arbejde, stress og mangel på tid generelt, ofte fører til knap så gode valg eller overspringshandlinger omkring kost og motion - på trods af at vi jo godt ved, at det ikke ligefrem er den rigtige tilgang. Zimpel+ kosttilskuddene er målrettet mennesker, der forsøger at få gjort de rigtige ting, men er sig bevidst, at det ikke altid lykkes, og det derfor kan være nødvendigt med et tilskud.

Serien omfatter kosttilskud målrettet muskler, kolesterol og vægttab. Derudover findes der produkter, som direkte er målrettet mere aldersbetingende problematikker - herunder ældning af huden, problemer med led og knogler samt overgangen til den 3. alder.

Arbejde og familie skal passes, den gennemsnitlige levealder stiger, og vi forventes at skulle være på arbejdsmarkedet i flere år end tidligere generationer - og samtidig er vore egne forventninger til et liv efter arbejdslivet stigende. Vi ønsker et aktivt liv langt ind i alderdommen - og derfor er det også vigtigt, at vi får den nødvendige motion, holder os aktive og har overskud i dagligdagen.

Det handler om vedligeholdelse af den fantastiske maskine, som den menneskelige krop jo er - for jo bedre vi passer på den, jo længere holder den ... og jo mere livskvalitet får vi.

Spis rigtigt
Zimpel+ kosttilskuddene ikke er et universalmiddel. Et kosttilskud er et supplement til den daglige kost og ikke en erstatning for en sund kost og motion. Men vores fortravlede hverdag kan medføre, at vi ikke får spist rigtigt, eller fx. pga. stress har svært ved at optage dem i de rigtige mængder. Og her kan et kosttilskud være en fornuftig måde at give kroppen er tilskud på.

Nem håndtering i dagligdagen
Produkterne kommer i en flot og praktisk emballage med tydelig angivelse af anbefalet daglig dosis, og hvilke områder de er målrettet mod. Hjemmesiden giver supplerende info omkring de enkelte kosttilskud - og du finder ligeledes en artikelserie, som fortæller om typer af kosttilskud, og de virksomme stoffer som de bygger på.

Rene råvarer
Zimpel+ kosttilskud er udviklet under streng kontrol i Danmark, de indeholder ikke en masse unødvendige tilsætningsstoffer, og på nær et enkelt produkt er de uden animalske stoffer, hvorfor de også er egnede til veganere. Zimpel+ serien er under løbende udvikling, og der vil over tid komme flere produkter - selvfølgelig altid med samme tilgang; nemlig gode og rene råvarer.

Yderligere information
Har du brug for yderligere information om produkterne, er du meget velkommen til at kontakte os via info@zimpelplus.dk.

Produktfakta
Produceres for SportActives A/S i Danmark.
Forhandles udelukkende i Rema1000 butikker.