Om kosttilskud

Kosttilskud giver dig mulighed for at tilføre kroppen vigtige stoffer, som man af den ene eller anden grund ikke har i tilstrækkelige mængder. Der kan være mange grunde til, at man ikke får eller optager disse stoffer, kroppen ikke producerer dem eller man ikke kan optage dem optimalt - og her kan et kosttilskud være et godt supplement.

Når man er ung og sund har kroppen nemmere ved at optage de vigtige stoffer, og lever man et sundt liv med motion og en sund og varieret kost, vil man også langt op i årene få disse vigtige tilskud på naturlig vis. Men der er for det første aldersbetingede faktorer, der spiller ind og nedsætter kroppens naturlige produktion af disse stoffer. For det andet, så spiller også en stresset tilværelse og faktorer, såsom hurtige og nemme måltider, der måske ikke helt opfylder kroppens behov, ind.

Mangel på vigtige stoffer i organismen kan vise sig på mange måder - fra en lidt for tidlig ældning af huden, problemer med led og muskler, et forhøjet kolesterolniveau, mangel på energi og generel træthed, for kvinder en besværlig overgang til den 3. alder ... og i øvrigt en evig kamp med vægten for både kvinder og mænd. Kroppen ændrer sig naturligt med tiden, og er man ikke så god til at spise rigtigt, og få den nødvendige motion, vil det ske hurtigere end godt er.

Det skal understreges, at et kosttilskud ikke er et mirakelmiddel, som kan træde i stedet for en sund og nærende kost eller for den sags skyld den daglige motion - men er et middel til at øge tilførslen af de vigtige stoffer - og dermed bidrage til at kroppen får et tilskud, hvor det måske halter lidt med den rigtige kost.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om en række forskellige kosttilskud, og hvilke områder de hver især kan bidrage omkring. Vores artikelserie omhandler kosttilskud som magnesium, kollagen, rødkløver, rød gær-ris, glucomannan og chrom samt de øvrige aktive stoffer som findes i Zimpel+ produkterne. Alle produkter er lavet under streng kontrol og er produceret i Danmark.

Du finder produktserien her >>